Eerste lijn – Professionalisering
Project¬†–¬†Regioanalyse

 

IN COCREATIE: EEN VISIE OP DE REGIO

Waar moeten wij ons als regionale huisartsenorganisatie op richten? Hoe ontwikkelt de zorgvraag zich? Hoe realiseren we voldoende en het juiste zorgaanbod? En zorgen we dat het goed op elkaar aansluit? Om antwoord te krijgen op deze vragen en als input voor het meerjarenbeleid gaat zorggroep GHO-GO in gesprek met Raedelijn. In cocreatie met deze zorggroep realiseren we een regioanalyse in ‘t Gooi en omstreken. Een video-interview met medisch directeur Joke Lanphen en algemeen directeur Helga Koelemij.

 

“We waren bezig met een beleidsplan en daar is dit een hele goede onderlegger voor, goede beleidsinformatie.”

Joke Lanphen
medisch directeur GHO-GO

“Dat ze precies weten welke stappen we daarom moeten nemen en dat ze ons ook kunnen adviseren.”

Helga Koelemij
algemeen directeur GHO-GO

Rol Raedelijn
Raedelijn geeft strategisch advies aan zorggroepen en eerstelijnssamenwerkingsverbanden om organisaties verder te professionaliseren. Met de regioanalyse hebben wij in cocreatie met zorggroep GHO-GO besproken welke specifieke demografische ontwikkelingen van de populatie er in hun werkgebied spelen en een vertaalslag gemaakt naar inhoudelijke speerpunten, zodat zij dit kunnen gebruiken als onderlegger voor hun meerjarenbeleid. “Het was een product waarin wij duidelijk onze eigen wensen konden doorvoeren en die zijn ook gehonoreerd”, zegt medisch directeur Joke Lanphen. “Het was geen one-size-fits-all-product.”

Meer informatie
Wilt u ook in gesprek over de regioanalyse? Neem contact op met Hans Puijk M. 06 52 65 66 72 of Mark Callaars M. 06 51 98 03 41.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden